Ayvalık'ta Fırtına Son Dakika - Ayvalik Ta Siddetli Yagis Ve Firtinanin Yaralari Sariliyor Son Dakika / Şiddetli fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu.. Haberler gündem haberleri son dakika. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar gözlemlendi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Dünyadan son dakika haberler, spor, dünya, politika, sağlık, forex, kripto, ekonomi, emlak.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli lodos ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi.şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle son dakika: Ayvalık'ta fırtına nedeniyle kıyıdaki bazı tekneler battı. Balıkesir ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarındasağanak yağış ile birliktehızı saatte 80 kilometreyeulaşan fırtına etkili fırtınanın bugün öğle saatlerinde sona ermesi beklenmektedir. Sağanak yağışın devam ettiği ayvalık'ta, balıkesir büyükşehir belediyesi ayvalık i̇tfaiye daire amirliği'ne bağlı ekiplerin çalışmaları sürüyor. Kayseri'de kısıtlamada açık olacak pazar yerleri için.

8l6ltpnxxd79m
8l6ltpnxxd79m from iasbh.tmgrup.com.tr
Belediye ekipleri, temizlik çalışması yaparken, ilçede hasar tespiti çalışmalarının da sürdüğü bildirildi.son dakika. Ayvalık'ta fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtına nedeniyle balıkesir ayvalık'ta tekneler ve sahildeki iş yerleri zarar gördü. Şiddetli fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. 18 nisan koronavirüs tablosu açıklandı. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Sağanak yağışın devam ettiği ayvalık'ta, balıkesir büyükşehir belediyesi ayvalık i̇tfaiye daire amirliği'ne bağlı ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Bizim teknemizle birlikte ayvalık'ta irili ufaklı çok sayıda tekne battı. Fırtına nedeniyle balıkesir ayvalık'ta tekneler ve sahildeki iş yerleri zarar gördü. Balıkesir ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarındasağanak yağış ile birliktehızı saatte 80 kilometreyeulaşan fırtına etkili fırtınanın bugün öğle saatlerinde sona ermesi beklenmektedir. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Çamlık ve armutçuk mevkileri'nde yaz sezonunda turistleri gezdiren gezi teknelerinden onlarcası fırtınanın etkisi ile battı. Ayvalık'ta sabay 07.00 sıralarında sağanak yağışla birlikte 80 km hıza ulaşan fırtına ortalığı kasıp kavurdu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli lodos ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi.şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle son dakika: Cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü. Ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara neden oldu. 26.09.2018 20:23 | son güncelleme: Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle batan tekne sayısı 20'den 30'a yükseldi. Ayvalık'ta fırtına nedeniyle kıyıdaki bazı tekneler battı. Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli lodos ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi.şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle son dakika: Balıkesir ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu.

Ayvalik Ta Firtina Ve Dolu Etkili Oldu 2 Son Dakika
Ayvalik Ta Firtina Ve Dolu Etkili Oldu 2 Son Dakika from foto.sondakika.com
Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Kayseri valiliğinden son dakika açıklaması! Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli lodos ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi.şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle son dakika: Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü.

Kayseri valiliğinden son dakika açıklaması!

26.09.2018 20:23 | son güncelleme: Balıkesir ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarındasağanak yağış ile birliktehızı saatte 80 kilometreyeulaşan fırtına etkili fırtınanın bugün öğle saatlerinde sona ermesi beklenmektedir. Balıkesir'in ayvalık ve burhaniye ilçelerinde aniden başlayan fırtına ve dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü. Altınova'da bir evin çatısı fırtına nedeniyle uçtu.gönül yolu köprüsü yakınlarında bulunan bir zeytin ağacı ve birkaç sokak lambası direğinin de devrildiği bildirildi.son dakika. Belediye ekipleri, temizlik çalışması yaparken, ilçede hasar tespiti çalışmalarının da sürdüğü bildirildi.son dakika. Haberler gündem haberleri son dakika. Anasayfa » yurt » ayvalık'ta fırtına tekneleri batırdı. Ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara neden oldu. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu.

Bizim teknemizle birlikte ayvalık'ta irili ufaklı çok sayıda tekne battı. Ayvalık'ta fırtına nedeniyle kıyıdaki bazı tekneler battı. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve. 29 february at 02:48 ·. Ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara neden oldu.

W Ozufjvtsjwpm
W Ozufjvtsjwpm from mo.ciner.com.tr
Altınova'da bir evin çatısı fırtına nedeniyle uçtu.gönül yolu köprüsü yakınlarında bulunan bir zeytin ağacı ve birkaç sokak lambası direğinin de devrildiği bildirildi.son dakika. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri battı. 10 ağaç devrildi, 30 tekne battı. 26.09.2018 20:23 | son güncelleme: Ayvalık'ta fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Balıkesir ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu.

10 ağaç devrildi, 30 tekne battı.

Ayvalık'ta fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Altınova'da bir evin çatısı fırtına nedeniyle uçtu.gönül yolu köprüsü yakınlarında bulunan bir zeytin ağacı ve birkaç sokak lambası direğinin de devrildiği bildirildi.son dakika. 19 mayıs koronavirüs tablosu açıklandı! Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Haber son dakika magazin spor ekonomi fotogaleri yazarlar tümü. Balıkesir ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Fındıktan büyük yağan şiddetli dolu nedeniyle ayvalık'ta eski otogarda bulunan dükkanların pimapenleri zarar gördü. Son dakika hava durumu uyarılarının ardından ege'de başlayan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle balıkesir ayvalık ilçesinde 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri battı. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve. Kayseri valiliğinden son dakika açıklaması! Ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara neden oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Fırtına nedeniyle balıkesir ayvalık'ta tekneler ve sahildeki iş yerleri zarar gördü ayvalık son dakika. Kayseri valiliğinden son dakika açıklaması!